Országok
Hungary
Több Looki-játékok

jogi nyilatkozat

Looki a Looki Publishing Gmbh bejegyzett márkaneve.

Looki Publishing GmbH
Behringstraße 16b
22765 Hamburg
Germany
Telefon:
+49 (40) 41 18 85 - 0
Telefax:
+49 (40) 41 18 85 - 255
E-Mail:

Support:
TicketSystem

CEO Looki Publishing GmbH: Remco Westermann
Cégbíróság: Amtsgericht Hamburg, HRB 139051

A tartalomért felelős § 6 MDStV: Remco Westermann


Jogi nyilatkozat


Minden jogot fenntartva. Az információ a Looki Publishing GmbH tulajdonában van. A Looki Publishing GmbH nem felelős az információ helyességéért, teljeségéért. Ez minden olyan weboldalra igaz, amire hiperlinkkel utalunk.A Looki Publishing GmbH nem felel ezen oldalak tartalmáért.

Az információkra nincs jogi garancia. A Looki Publishing GmbH -nak jogában áll az információk megváltoztatása, bővítése, ha szükséges. Nem származhat jogi panasz az itt szereplő témákkal kapcsolatban.

A Looki Publishing GmbH nem felelős semmilyen közvetlenül vagy közvetve okozott kárért ami a weboldalon található információ használata okoz. Jogok és kötelezettségek a Looki Publishing GmbH és a weboldal felhasználója, valamint harmadik személy között nem létezik.

A looki.com tartalma le van védve. Sem egy részét sem pedig teljes egészében nem lehet azt nyilvánosságrahozni vagy felhasználni a szerző előzetes írásbeli engedélye nélkül.

Looki Publishing GmbH információi egészen addig használhatók nem kereskedelmi weboldalakon, amíg hivatkozva vannak, és szerepel utalás a Looki.com-ra.

A képek, amelyeket nem a Looki Publishing GmbH készített, a szóbanforgó cégek szerzői tulajdonában vannak. A német törvények érványesek az információkra, adatokra és mindenre ami a Looki Publishing GmbH weboldalához kapcsolódik, kihagyva a nemzetközi jogot. A teljesítés és az igazságszolgáltatás helye Münszter.

Egyéb


Looki.com alkalmanként haszálja a PhotoCase.com.
(klaszter: nd02 - nyelv: hu)